Posts

Showing posts from August, 2013

Hati !!!! oooo Hati !!!

Huwaaaaaaa menguap besar-besar jangan lupa tutup mulut. Lamanya jari-jemari yang runcing ni tak menaip di My Heart. Banyak benda yang berlalu tanpa coretan. Dulu punye la rajin. Sikit-sikit nak taip. Sikit-sikit nak citer pppffftttt.

Seolah-olah dah hilang semangat nak menaip. Setiap kali jari ni nak menaip beku ayat-ayat dari kepala otak ni nak keluar. Dah tiup banyak kali pun tak keluar gak. Lastly, tutup je my pinky baby ni (my netbook) then sleep.

Teringin nye nak mimpi putera kayangan. Fuuuhhhh mesti jadi sweet dream giler yang takkan pernah dilupakan. Berjanggut la ang Cah nak mimpi Putera Kayangan. " Ang ingat ang tu puteri raja? ada pulak putera kayangan tringin nak masuk dalam mimpi tu?"

Nama pun dah mimpi. Mesti la nak yang indah-indah sampai boleh tersenyum dalam tidur waaa. Sweet.

"Hati!!!!  OOooo Hati !!!! Dimana kamu Hati??"

Haishh mane je la hati ni dah hilang.

Mane ada hati ni hilang. Tak pernah pun hilang, juz merajuk je ngan apa yang jadi.

Hai H…