Posts

Showing posts from August, 2017

BE STRONG FAIZZUDDIN

Image
BE STRONG FAIZZUDDIN

Masa MSSM P.Khas yg lepas. Kami bawak banner yg kami buat utk awk Faiz, " PRAY FOR FAIZZUDDIN". Ramai yg tanya siapa FAIZZUDDIN tp ramai juga coaches dr negeri lain kenal awak especially coaches sukan Paralimpiad.
Ramai yg doakan supaya awak cepat sembuh Faiz. Semua nak tengok awak bersukan balik sihat dan aktif macam dulu.
Tadi lepas Zohor terlintas dalam fikiran, "Kalau tengok Faiz lepas ni pun ok jugak. Dah dekat area Merlimau ni." Selepas camping tu terus gerak.
 Tapi......cikgu takut nak tengok awak sorang-sorang. Cikgu takut tak dapat nak tahan perasaan cikgu. Takut jadi macam yg lepas. Masa cikgu lawat awak kat rumah tu, berjujuran air mata, meleleh leleh hingus bila tengok awak terbaring atas katil. Huhuhu cikgu awak ni nampak je sado. Kalau marah orang mengalahkan singa tp emosi tak sado mane pun.
Tapi tadi cikgu redah jela sorang2. Bila sampai depan Hospital Muar tiba- tiba rs macam tak mampu nak langkah sorang2. Lama jugak duduk dal…